Foreo, Innisfree, Laneige – The Year of Skincare

(Scroll down for english post)

Ajattelin nyt, että uuden vuoden kunniaksi alan kirjoittamaan blogia myös suomeksi :). Suurin ongelma itselleni on, että kirjakielen kirjoittaminen kuulostaa niin viralliselta, mutta puhekielen kirjoittaminen taas kuulostaa siltä etten muka osaisi kirjoittaa oikein :D. No kokeillaan ainakin mikä on vastaanotto.

Täällä Singaporessa on nyt todella kuumaa ja kosteaa, kun on sadekausi. Mutta on silti aurinkoisiakin päiviä, ihanaa! Päätin, että uusi vuosi tuo minulle paremman ihon ja aion todella panostaa ihonhoitoon. Täytän 30 tänä vuonna ja nyt jos koskaan on aika paremmalle iholle. Minulla on tässä ilmastossa todella tukkeutuneet ihohuokoset ja iho kiiltää, mutta silti se on myös kuiva ja herkkä. Olen jo alkanut rullailemaan ihonhoitorullalla (lue lisää tästä) ja se onkin parantanut vanhoja aknearpia ja tasoittanut ihon pintaa jonkin verran. Vasta 4 rullailukertaa takana.

Olen kokeillut myös korealaisia kosmetiikkamerkkejä ja huomannut kuinka erilaisia ne ovat. Sopii suomalaiselle ihotyypille loistavasti, hyvin kosteuttavia ja melkein hajusteettomia mutta tehokkaita ihonhoitotuotteita. Niitä tarvittaisiin enemmän Suomeen! Ostin Innisfree-merkiltä syväpuhdistavia tuotteita, jotka eivät kuitenkaan kuivata ihoa. Astuin liikkeeseen ja myyjä alkoi kertomaan minulle tarinaa, mistä tuotteiden raaka-aineet tulevat; Japanin Jeju-saarelta, jossa luonto on puhtaimmillaan. Ah, rakastan kaikkia bränditarinoita.

Innisfree Jeju Volcanic Pore Cleanser, Toner & Mask
Innisfree Jeju Volcanic Pore Cleanser, Toner & Mask

Laneige -merkkiin tutustuin vasta äsken hankkimalla uudistavan seerumin. Merkki on ihanan ylellinen, mutta hieman hintavampi. Täällä tosiaan ihon vaalennus on se juttu, joten pitää olla tarkkana mitä happoja naamaansa oikein laittaa :O. Tosin ei olisi pahitteeksi jos vähän saisi auringon aiheuttamia tummia läiskiä vaalennettua. Olen käyttänyt täällä päivittäin aurinkosuojaa kasvoilla, mutta vartalon iho yleensä unohtuu. En myöskään loikoile auringossa usein, koska se todellakin vanhentaa ihoa.

Laneige Perfect Renew Emulsion
Laneige Perfect Renew Emulsion

Kollageenia käytetään täällä laajalti ihonhoitotuotteissa sekä ravintolisänä. Sain paikalliselta yritykseltä kollageenia jauheen muodossa ja aion lisätä sitä ravintooni.

Godfroy Lab Collagen Supplement
Godfroy Lab Collagen Supplement

Joulualesta hankin ruotsalaisen merkin Foreon ihonpuhdistuslaitteen, Luna Play:n, sekä silmänympärysihon hierontalaitteen, Iriksen. Vie vähän enemmän aikaa ihonhoitorutiinista, mutta ehkä pari minuuttia sinne tänne ei haittaa jos tuloksena on kirkkaampi iho. Ihohuokoseni näyttävät puhtaammilta, mutta silmänaluseni ovat vieläkin turvonneet aamuisin. Tosin ruokavalioni on ollut vähän huono viimeaikoina :D. En varmaankaan olisi hankkinut silmänympäryshierojaa yksikseen, mutta nämä sai edullisempana lahjapakettina niin ne tulivat yhdessä.

Foreo Luna Play Face Cleansing Device & Iris Illuminating Eye Massager
Foreo Luna Play Face Cleansing Device & Iris Illuminating Eye Massager

Rakastan It Cosmetics:in tuotteita ja hankin heiltä nyt myös silmänympärysvoiteen, koska olen ollut niin tyytyväinen Bye Bye Under Eye Illuminating Concealer:iin. Aion hankkia vielä puuterin ja tyynymeikkivoiteen merkiltä.

It Cosmetics Bye Bye Under Eye Eye Cream
It Cosmetics Bye Bye Under Eye Eye Cream

Tuntuupa hölmöltä kirjoittaa suomea, mutta ehkä teistä ei tunnu hölmöltä lukea sitä?? 😀


ENGLISH POST

Holidays are over, but here in hot and humid Singapore it’s hard to tell it’s even January. Only indication is the upcoming Chinese New Year hype popping all over. I didn’t make any resolutions for the new year, not my style. But I decided that I’ll start putting extra effort in my skincare. I don’t know if I’m panicking about turning 30 in 3 months or what, but I feel like it’s time for great skin. These weather conditions are very different and I tend to have clogged pores daily and oily skin, but still dry and sensitive, how is that even possible?! I already started using dermaroller (read about it here) and it’s great for my old acne scars and has improved the texture of my skin.

I have been trying out Korean skincare lately and feel like it’s super. It should definitely be available in Finland too! I recently bought some products from Innisfree which tackle impurities without drying out the skin. The brand story behind Innisfree is very cleverly created and I love it!

Innisfree Jeju Volcanic Pore Cleanser, Toner & Mask
Innisfree Jeju Volcanic Pore Cleanser, Toner & Mask

I also bought a serum/essence from Laneige, which is super luxurious skincare line also from Korea. It’s expensive though, but worth the money.

Laneige Renewing Essence
Laneige Renewing Essence

I was gifted this supplement of collagen from a singaporean brand Kathleen Godfroy Skincare. I will add it to my diet as they use collagen all over here in Asia for anti-aging.

Godfroy Lab Collagen Supplement
Godfroy Lab Collagen Supplement

Back to Scandinavian skincare; I got a deal on this gift pack from Foreo and their skincare products at Sephora. The Luna Play is a vibrating face cleansing device, which should deep-purify the face. And the Iris is a massager for puffy under eyes. I have included these in my daily skin routine. Yes, it takes a bit more time, but if the skin becomes clearer, why not? My pores do seem clearer, but under eyes are still puffy :D. My diet hasn’t been the best right now though.

Foreo Luna Play Face Cleansing Device & Iris Illuminating Eye Massager
Foreo Luna Play Face Cleansing Device & Iris Illuminating Eye Massager

I have a new under eye cream too from It Cosmetics. I got it because their Bye Bye Under Eye Illuminating Concealer is so great! It Cosmetics is my favorite right now. I want their Bye Bye Pores Pressed Powder and their cushion foundation too.

It Cosmetics Bye Bye Under Eye Cream
It Cosmetics Bye Bye Under Eye Cream

As you noticed, I have started to write in Finnish language as well  to engage more readers from my home country. English post can be found under the Finnish post 🙂

Advertisements

Posted by

Fashion & lifestyle blogger from Finland, married to Indian man and living in urban Singapore. Fashion & beauty addict, gym & yoga lover, always up for some fun! ;)

One thought on “Foreo, Innisfree, Laneige – The Year of Skincare

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s