Shimmer & Glow Makeup Look

(Scroll down for english post)

Heippa! Meikkipostausta tulossa pitkästä aikaa. Täällä Singaporessa kasvot kiiltävät päivittäin aivan luonnostaan jos vähänkään oleilee ulkoilmassa. Olenkin oikeastaan heivannut puuterin päivittäisestä meikistäni, koska sillä ei ole mitään virkaa. Pidän muutenkin kuulaasta ja hohtavasta meikistä enemmän kuin matasta. Tässä on lookini tämän viikon jäähyväisillalliselta.

img_2992-2

img_2995-1

Sekoitin meikkivoiteeseeni nestemäistä Lumenen Nordic Light Instant Illuminator:ia ja silmien alla käytin lemppariani, It Cosmetics:in Bye Bye Under Eye Illuminating Concelaer:ia. Sudin vielä hohtopuuteria isolla sudilla kasvojen korkeisiin kohtiin sekä lisäsin poskipäille, kulmaluille, silmien sisänurkkiin, nenänvarteen, amorin kaarelle ja leukaan Dior:in hohtoa. Ei mielestäni yhtään liian överi :D.

img_3010-1

img_3012-1

img_3016-1

Zara mekko ja H&M korvakorut
Zara mekko ja H&M korvakorut

ENGLISH POST

Let it shine! Could be my motto here. Shine is inevitable in the climate here so I have basically ditched powder from my everyday makeup. Instead I prefer highlighters and illuminators to add more glow. Here’s a shimmering look for a farewell dinner party I attended this week.


I used Lumene Nordic Light Instant Illuminizer blended together with my foundation and It Cosmetics Bye Bye Under Eye Illuminating Concealer under the eyes. I also added shimmering powder with a big brush on the high points of my face and finally Dior shimmer on the cheekbones, brow bones, on the inner corners of my eyes, on the nose, upper lip and chin. Too much? Naah.

img_3010-1

img_3012-1

img_3016-1

Advertisements

Posted by

Fashion & lifestyle blogger from Finland, married to Indian man and living in urban Singapore. Fashion & beauty addict, gym & yoga lover, always up for some fun! ;)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s